Käyttäjän kilpiajp kuva
Julkaistu , kilpiajp

Kevätlukukausi lähenee loppuaan ja ansaittu loma lähenee. Ehkä pikkuhiljaa on aika työntää taka-alalle varsinaiset työvälineet ja tehdä jotain kevyeksi puettua kehittävää ? Tällaisia appseja on alkanut ilmaantua ( onneksi ) paljonkin mutta laatua ei välttämättä saa rahalla. Näissä seuraavissa appseissa on laatua - ja kehittävää tekemistä - vaikka kevään viimeisille viikoille;

 

SimplePhysics; erilaisia tehtäväviä joiden ratkaisu vaatii ja kehittää fysiikaalista ongelmanratkaisuajattelua.

Coaster Physics; vuoristoradan rakentelua ja omatekoisella vuoristoradalla ajelua. Erittäin hienosti toteutettu app, oman radan luonti editorilla tosin vaatii jonkun verran näpräilyä.

Bridge Basher; sillan rakentelua ja sen lujuuden testaamista.

Doodle Find; tavaroiden etsimistä " Tetris -tyyliin ". Moninpelimahdollisuus livenä.

Little Things; upea, visuaalisesti kaunis työpöytä jonka sekamelskasta etsitään tavaroita.

Tinkerbox; jos ei jo ole tuttu, nyt viimeistään kannattaa tutustua! Erittäin hieno ongelmanratkaisupeli mekaniikan mallintamisesta.

Perfect Balance; tasapainoilua esineillä " huojuva torni tyyliin".

Imperfect balance; "käänteistasapainoilua" esineillä. Pitää itse kokea :)

in 37 seconds; addiktoivan yksinkertainen peli jossa pitää tyhjentää näyttö värikkäistä ympyröistä siirtämällä samanvärisiä ympyröitä päällekkäin.

Blueprints 3D HD; erittäin hieno sovellus kolmiulotteisen ajattelun kehittämiseen. Vaikeutuvat kentät tarjoavat haastetta kaikenikäisille.

Jigsaw puzzles; palapeliohjelma jossa palapelin saa luotua vaikka iPadilla otetusta kuvasta. Helppo, mukava käyttöliittymä mutta tarjoaa haastetta asetuksia muutettaessa ( aika, palojen asennot ym. )